logo Belfort Drankenboetiek

Premium Quality

ORIGINAL SINCE 1973

Belfort Drankenboetiek Sluis De beste merken, kwaliteit & service!

dranken SluisWij zijn een onafhankelijke slijterij, familiebedrijf, sinds 1973 gevestigd aan de Groote Markt te Sluis. Wij staan bekend om ons grote assortiment gedistilleerd uit binnen- en buitenland.

Belfort Drankenboetiek is niet aangesloten bij een in- of verkooporganisatie en bepaalt zijn assortiment helemaal zelf. Dat resulteert in een verrassende variëteit.

Whisky is een speerpunt in de winkel, een grote wand met meer dan 500 soorten uit alle windrichtingen. Van de meest bekende whisky’s tot aan zéér exclusieve / gelimiteerde bottelingen vinden hun weg naar de consument. Wij blijven steeds op zoek naar de allermooiste stijlen.

Wij hebben meer dan 100 proefflessen staan, zodat u zelfs letterlijk de sfeer en smaak kunt proeven!

Mochten we iets niet in het assortiment hebben, dan proberen we het voor u te bestellen.
U kunt ons contacteren via de contactpagina / contactformulier.

Gedistilleerd uit binnen- en buitenland

We verkopen zowel binnenlandse als ook buitenlandse gedistilleerde dranken. Van (koffie)likeuren, gins, rum, (kruiden)bitters, jenevers, cognacs tot aperitieven.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor wijnen. Bent u een liefhebber van fris, bubbels, rood of droog? Wij helpen u om de juiste wijn voor elke gelegenheid te kiezen.

Daarnaast hebben we diverse (lokale) bieren. Een witbier voor warme zomerdagen of een mooie stout voor de koudere dagen? Bij Drankenboetiek Belfort Sluis bent u aan het juiste adres!

Ook voor speciaal glaswerk, non-alcoholische dranken, mixers, kunt u bij ons terecht.

Graag tot ziens in Sluis!

iedere-maand-aanbiedingen

WHISKY & GIN VAN DE MAAND

drankenboetiek geschiedenis

GESCHIEDENIS

gin-tonic

LAATSTE NIEUWS

sluis-belfort-luchtfoto

CONTACT BESTELLEN